INTRODUCCIÓ

COM ENS HEM ORGANITZAT

Per començar el projecte, ens vàrem dividir en grups de 6 de 4 persones cadascun. Grups reduïts per treballar millor i organitzar-nos millor. Després ens vam ajuntar amb els diferents grups d’experts per recollir informació i un cop cada grup la tenia ens vam agrupar amb els grups que feiem la web.

PERQUÈ FEM EL TREBALL

Per poder conèixer millor d’on vé Gurb, de com està anant i cap ona anem, vàrem realitzar aquest projecte. La recerca d’informació en aquest projecte ha sigut clau per resoldre dubtes del passat i així poder fer unes conclusions per poder saber cap on va tot. Aquest treball està pensat per organitzar-nos millor i saber aplicar diferents tècniques.

OBJECTIUS

Saber aplicar tècniques per realitzar mapes interactius. Organitzar el grup per poder gestionar millor la feina i avançar més ràpidament. Aprendre a realitzar una pàgina web.Agrupar informació a través dels grups d’experts. Saber realitzar gràfiques i traduir-les amb un idioma estranger. Realitzar un segon apartat a la web amb totes les coses traduïdes a l’anglès. Saber realitzar gràfiques i processar informació. Coordinar-nos per acabar

HIPÒTESIS

En un futur desitjable, ens agradaria que Gurb fos un poble intel·ligent que funcionés amb energies renovables, que hi hagués un creixement de la població, amb això volem dir que ens agradaria que nous barris fossin fundats i que no hi hagin pisos i un creixement excessiu de la densitat de població en els actuals barris, també ens agradaria tenir més varietat de botigues i de productes a la nostra accessibilitat, tenir millors instal·lacions tant esportives com educatives, voldríem veure un creixement del sector industrial, però que quedés apartat de la zona urbana amb l’objectiu d’assegurar una bona salut dels habitants i, per acabar, estaria bé que l’agricultura i la ramaderia es mantinguessin presents, ja que d’aquí uns quaranta anys hauran disminuit molt i a la vegada el seus preus hauran augmentat molt. 

Però, si en fixem en com han canviat les coses en els últims anys, possiblement Gurb no canviarà tant com esperem. Però això potser no serà tan greu, perquè sí que una cosa és certa, i és que el sector primari anirà desapareixent, així que, si Gurb manté el sector primari, podrà obtenir molts beneficis.